Werkwijze

tijdelijke traplift huren bij traplift-verhuur

Onze persoonlijke werkwijze

  1. Geen situatie, locatie of liftopstelling is hetzelfde. Daarom komen wij graag bij u langs om e.e.a. te inventariseren en samen met u te kijken naar een mogelijke oplossing.
  2. Onze adviseurs komen vrijblijvend langs op een tijdstip dat u schikt. Ze nemen de tijd om de best passende oplossing voor uw situatie voor uw situatie te laten zien en uitgebreid uw vragen te beantwoorden, waardoor u direct weet waar u aan toe bent.
  3. Ze kijken of de traplift past, maar ook naar uw situatie; wat zijn uw mogelijkheden, maar ook naar uw medebewoners en wat uw wensen zijn.
  4. Na dit adviesgesprek brengen wij vrijblijvend een offerte uit waarin duidelijk staat aangegeven wat er wordt geoffreerd, wat de kosten zijn en wat u mag verwachten van ons.
  5. Nadat u de opdracht heeft gegeven houden wij u op de hoogte van het plaatsingsproces. Binnen de kortste keren staat er een  monteur bij u voor de deur om de traplift te installeren.
  6. Vaak is de installatie binnen een dag gebeurt en heeft u zeer weinig overlast van de montage. Wij zorgen er verder voor dat uw trappenhuis weer netjes wordt achtergelaten.
  7. Onze monteurs en adviseurs zullen u verder uitgebreid uitleggen hoe de traplift werkt. Verder laten wij ook een uitgebreide gebruikersinstructie achter en middels onze trapliften instructiefilm kunt u de werking van onze trapliften altijd online terugkijken.
  8. Natuurlijk vergeten wij u na de installatie niet. Onze servicedienst staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar, mocht u ons nodig hebben!
RECO SPECIAL PRODUCTS