De tijdelijke traplift voor openbare trappenhuizen en andere openbare ruimtes.

Onze Straight trapliften zijn geschikt voor iedere (rechte) trap en worden veelal in openbare trappenhuizen geïnstalleerd. Ideaal als er maar voor weinig mensen tijdelijk verticaal transport nodig is. Een traplift is dé goedkoopste oplossing bij liftstilstand als een tijdelijke lift geen optie is maar er toch (met spoed) een alternatief nodig is.

Met een tijdelijke traplift huurt u een veilige, betrouwbare, goedkope, eenvoudige en makkelijk te gebruiken trapstoellift welke snel op iedere rechte trap tot een maximum van 7 meter geplaatst kan worden. De trapliften vullen het gat op waar een tijdelijke lift niet mogelijk is of dat een tijdelijke lift financieel niet uit komt omdat er bijvoorbeeld te weinig gebruik van gemaakt gaat worden, of de lift maar voor een paar bewoners is.

De tijdelijke traplift is daarom ideaal om te huren voor VVE’s, woningcorporaties en openbare bedrijfsruimtes, wanneer de reguliere liften tijdelijk buiten gebruik zijn. Denk voor inzet doeleinden naast liftcalamiteiten ook aan plaatsing gedurende lift modernisatie, lift renovatie, lift stilstand, lift storing e.d. Onze trapliften worden snel gemonteerd en hebben weinig tot geen impact op de omgeving.

Installatie van de tijdelijke traplift

Door de grote vloot van liften kunnen wij snel schakelen en omdat de liften weinig stroom verbruiken kunnen ze gewoon op het normale lichtnet aangesloten worden. Via een speciaal door ons ontwikkelde trapboom hoeven er niet op iedere etage stopcontacten geplaatst te worden. De trapliften zelf worden op de bestaande trappen gemonteerd, hiervoor worden er kleine gaatjes in uw trap geboord. Na demontage van de liften vullen wij de gaatjes weer met een vulmiddel. Hierdoor blijft de schade tot een minimum beperkt.

De trapliften zijn te installeren op vrijwel elke rechte trap met een maximum lengte van zeven meter. De tijdelijke trapliften worden aangedreven door gelijkstroom, geleverd door accu’s, die zorgen voor een vloeiend, stabiele en veilige rijkwaliteit. De accu’s zijn onderhoudsvrij en worden automatisch opgeladen.

De voordelen hiervan zijn:

✓ De traplift blijft werkzaam, zelfs bij stroomuitval;
✓ Er is geen netspanning bij enig onderdeel van de lift;
✓ De tijdelijke lift kan snel geïnstalleerd worden;
✓ Een vloeiende en geruisloze rit;
✓ De rijeigenschappen geven het gevoel van veiligheid en stabiliteit.

Service staat bij Traplift-Verhuur.nl voorop

Doordat wij door het gehele land werken is er altijd wel een monteur in de buurt om een eventuele storing te verhelpen. Daarnaast staat service zoals u van ons gewend bent in een hoog vaandel hetgeen inhoudt dat wij indien gewenst extra rollators en/of leenrolstoeleen kosteloos in bruikleen geven om de gebruikers van de trapstoelliften zo goed mogelijk te helpen mobiel te blijven.

SpecificatiesRECO Traplift
Motorkracht0,25 kw
Rijsnelheidmaximaal 0.15 m/s
RijmethodeHeugel en tandwiel
Motordraaikoppel vermogen108Nm
Energie vermogen24V DC (batterijen)
Maximum capaciteit127 kg
Netstroom voorziening220V, 50Hz oplader

Hier kunt u een vrijblijvende traplift offerte aanvragen. Wanneer u onderstaande gegevens hebt ingevuld dan sturen wij u zo snel mogelijk een op uw wensen en eisen afgestemde offerte.

Contact gegevens

* Verplichte velden

RECO SPECIAL PRODUCTS